Производство на оцет
Търговия с хранителни стоки
Пакетажен цех
За контакти
 
Начало За нас Продукти
Производствен процес Референции
  ПРОДУКТИ  
Прима Парте винен 700ml


Прима Парте ябълков 700ml


Прима Парте винен 1L


Прима Парте винен 3L


Оцет и здраве
Оцетът е много добро дезинфекционно средство, като предотвратява стомашни заболявания, грип и заболявания на дихателния тракт. По отношение на здравето оцетът е подходящ за хора с високо кръвно. Освен това, той помага за хубавия тен и запазване на младостта на лицето, премахване на пърхота и придаване лъскавина на косата. Твърди се, че той помага и за разграждането на мазнините и съответно за отслабване.
 
 
Ябълковият оцет съдържа 19 от 22-та най-необходими за здравето минерали. Най-важният от тях е калият. Той разрушава кристалчетата на киселините в ставите и тъканите, задържа влагата в организма и спира проникването на бактерии в него. Другите са фосфор, хлор, натрий, магнезий, желязо, флуор и силоксан. С цялото това многообразие от оръжия срещу болестите не е чудно, че ябълковият оцет подобрява кръвообращението, нормализира кръвното налягане и драстично намалява риска от инфаркт.
Богатият на минерали оцет помага за разграждането на натрупаните в тялото мазнини и не позволява по-нататъшно натрупване на тлъстини.
 
Специалистите смятат, че чрез приемане на ябълковия оцет се отслабва без диети, макар и по-бавно. Приемането му може да е по два начина: чрез капсули или по една лъжица ябълков оцет, разтворен във вода. Има обаче едно сериозно предупреждение към хората с раздразнителен стомах, язва или остър гастрит - да не прилагат този вид отслабване, защото ще навредят на здравето си.
Консумирането на ябълков оцет освобождава напрежението, стреса, главоболието и мигрените. Причината за тези проблеми често се крие в натрупаните в тялото вредни вещества. Но ако вземата всяка сутрин и вечер или при всяко хранене по лъжичка ябълков оцет, разтворена във вода, ще възстановите естествената киселинна среда в организма си.
 
Като изцяло естествен продукт, оцета не предизвиква странични нежелани ефекти, но като всяко средство, има някои случай, когато не е подходящо да се използва оцет:
 
  • Ако човек е болен и приема много лекарства, е по-добре да не употребява много оцет, защото рискува да си навлече проблеми с бъбреците поради възможните съеднинения на оцета с разичните химически компоненти на лекарствата. Другата възможност е лекарствата да загубят ефективността си поради промяната на киселинния баланс в организма вследствие на приема на оцет. Това важи в особена сила за антибиотиците. Всичко зависи от химическия състав на лекарствата.
  •  
  • Хората със заболявания на стомашно-чревния тракт също трябва да ограничават консумацията на оцет, защото той предизвиква отделяне на по-голямо количество стомашни сокове.
  •  
  • И още една група хора трябва да внимават с оцета – това са възрастните хора, които се възстановяват от счупвания на костите, за да не се предизвика ефекта на болки в ставите, засилване на болките и бавно зарастване на счупването. 


Любопитно за оцета
Рецепти с оцет
Оцет и здраве
Приложение в бита
ПВД ООД

България, гр.Плевен
ул."Георги Кочев"94

Тел./Факс: +359 64 810 086

Е-mail: office@pvd.bg
Начало

За нас

Продукти

Производствен процес

Референции

За контакти

ПВД ПРИМА ПАРТЕ винен концентрат 6° - 700ml

ПВД ПРИМА ПАРТЕ ябълков концентрат 6° - 700ml

ПВД ПРИМА ПАРТЕ винен концентрат 6° - 1L

ПВД ПРИМА ПАРТЕ винен концентрат 6° - 3L

Любопитно за оцета

Рецепти с оцет

Оцет и здраве

Приложение в битаУсловия за ползване на сайта
© 2008 - 2014

Всички права са запазени от ПВД ООД

www.pvd.bg
v3.0.8.0
PVD Pleven
Vizia Design Studio